Erasmus pályázat

Szerezz nyelvi, kulturális és szakmai tapasztalatokat, jelentkezz április 16-áig Erasmus ösztöndíjra. Tanulj Finnországban, Németországban, Írországban, Dániában vagy esetleg Portugáliában.

 

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem pályázatot ír ki az Erasmus+ program Mobilitási projektek – felsőoktatási hallgatók tanulmányi célú mobilitásában való részvételre, a 2018/2019. tanévre. pályázat célja lehetővé tenni a hallgatók számára, hogy külföldi részképzés keretében oktatási, nyelvi és kulturális tapasztalatokat szerezzenek egy másik, az Erasmus+ programban részt vevő ország felsőoktatási intézményében. A pályázat keretében olyan külföldi partneregyetemen lehet tanulmányokat folytatni, amellyel a Debreceni Református Hittudományi Egyetem az Erasmus+ programra vonatkozó, intézményközi mobilitási szerződéssel rendelkezik. A pályázat benyújtásának határideje: 2018. április 16. (hétfő), 12 óra

Az aktuális pályázati felhívás elérhető itt.

 

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem pályázatot ír ki az Erasmus+ program Mobilitási projektek – felsőoktatási hallgatók szakmai gyakorlati mobilitásában való részvételre, a 2018/2019. tanévben. A pályázat célja, hogy segítséget nyújtson a Debreceni Református Hittudományi Egyetem hallgatóinak a közösségi munkaerőpiacon szükséges készségek elsajátításához és a fogadó ország gazdasági, társadalmi kultúrájának, közegyházi viszonyainak a megértéséhez azáltal, hogy lehetővé teszi a hallgatók számára a DRHE-n folytatott képzésükhöz tartozó, összefüggő szakmai gyakorlat teljesítését egy másik európai országban. A pályázat benyújtásának határideje: 2018. április 16. (hétfő), 12 óra

Az aktuális pályázati felhívás elérhető itt.

Korábbi Erasmus ösztöndíjas hallgatók mondták:

„Meggyúrt és formált engem nagyon sok tekintetben az Erasmus utam- vallja Kennedy Márta Dóra –egykori diák a Dániában töltött hónapokról. Egyetlen dolog az, amit másképp tennék, hogy bátrabban részt veszek közösségi összejövetelekben, így még több helyzetben kipróbáltam volna magam – tette hozzá.

„Van az a nagyon híres idézet, hogy az igazi fejlődés a komfort zónánk végén kezdődik. Az Erasmus, bizony, kilibbent a jól megszokott, biztonságos, meleg és kényelmes állóvízből, amiben szeretjük áztatni magunkat. Ez ijesztőnek hangzik, valójában azonban itt kezdődik a fejlődés is. Mert a komfortzónán kívül van az Erasmusnak elnevezett vízi élménypark, ami lehet, hogy nem lesz mindenhol kényelmes, viszont élménydús biztosan!” (Pongor Melinda)