Tájékoztatás ügyfélfogadási szünetről

Tájékoztatjuk kedves hallgatóinkat és az érdeklődőket, hogy egyetemünk Rektori Hivatala, Tanulmányi Osztálya, Felnőttképzési Központja, valamint az Intézetek 2018. augusztus 6-17. között zárva tartanak. 2018. augusztus 21-től  valamennyi hivatal a megszokott munkarendben és munkaidőben tart nyitva. Köszünjük megértésüket! 

Pótfelvételi a mentőöv

Szerdán este kihirdették a ponthatárokat. Több mint száz új elsős hallgató nyert felvételt a Debreceni Református Hittudományi Egyetemre. Aki lemaradt a jelentkezésről vagy egyik megjelölt szakra sem vették fel a pótfelvételin még próbálkozhat.

Irány a DRHE!

Több mint száz új elsős hallgató nyert felvételt egyetemünkre. Szerda este kihirdették a felvételi ponthatárokat a szeptemberben induló egyetemi szakokra. A népszerű szakok többségén tavalyhoz képest valamelyest csökkentek a ponthatárok.

Pasztorális tanácsadás és szervezetfejlesztés

Vezető beosztásban dolgozol? Számos kihívással nézel szembe? Szerezz nálunk intézményvezetői és szervezetfejlesztési ismereteket! Gyakorlati tudást kapsz tőlünk, ha egyházi fenntartású intézmény vezetőjeként, munkatársaként dolgozol, vagy ilyen pályára készülsz.

Hit- és erkölcstanoktatói szakirányú továbbképzés

Taníts általános iskolában hittant! Pedagógus végzettséged van és képeznéd magad tovább? Jelentkezz Hit- és erkölcstanoktató szakirányú továbbképzésünkre, hogy 1-8 osztályig hittant oktass! A diplomád nyelvvizsga nélkül is megkapod!

Jelentkezz kiegészítő műveltségterületi képzésre!

Legyen piacképesebb a tanító diplomád! Válassz még egy műveltségterületet és szerezz előnyt a munkaerőpaicon! Szeptemberétől részismereti képzés indul az egyetemen angol, ének-zene, informatika, matematika, testnevelés és sport, valamint vizuális nevelés műveltségterületeken.

 

 

 

Teológia minor képzés

Teológia minor szak indul szeptembertől, augusztus 21-éig lehet jelentkezni azoknak, akik szeretnék tudásukat teológiai ismeretekkel bővíteni. A képzés elvégzése után a világi képzésben résztvevőknek is lehetőségük nyílik pasztorális tanácsadás és szervezetfejlesztés szakra jelentkezni. 

Campusra fel!

Hiánypótló szolgáltatást nyújt a Hittudományi Egyetem a Campuson. Kelet-Magyarország legnépszerűbb fesztiválján gyermekfelügyeletet biztosítunk, hogy a gyermekek és a szüleik is felhőtlenül szórakozhassanak. 

 

 

 

 

Oldalak

Feliratkozás DRHE RSS csatornájára