Sportolj velünk!

Az Egyetemi Sport Nemzetközi Napja a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen! A sportdélután keretén belül a Testnevelési tanszék tanár-diák mérkőzésket szervez, amire minden érdeklődő jelentkezését várják a szervezők.

Jubileumi Diplomaosztó

Az ünnepi diplomaosztón az 50, 60, 65, 70 és 75 éve végzettek veszik át arany, gyémánt, vas, rubin és gránit diplomájukat. 

 

 

 

 

 

 

 

Új helyen a jegyzetek

A hallgatók számára a tanulmányaik során szükséges tankönyvek, szakkönyvek és az egyetem oktatói által írt jegyzetek a "Karakter 1517 Könyvesboltban" érhetők el.

„Nemcsak kenyérrel”

Párválasztás, beilleszkedés, felnőtté válás és tanulási nehézségek - ettől a tanévtől a hallgatók nehézségeikkel az egyetem mentálhigiénés tanácsadójához is fordulhatnak. 

 

Az evangélium egy életre átformál

A lelkészi, tanítói és hitoktatói pálya értelmiségi elköteleződést és társadalmi felelősségvállalást jelent. Elkezdődött a 480. tanév a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen.

Szociális Ösztöndíj

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Diákjóléti Bizottsága és a HÖK Szociális Bizottsága rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot hirdet a 2018/19-es tanév I. félévére. A Pályázat benyújtásának határideje szeptember 14. 

Képzés 50 éven felülieknek

Korlátozott számban, de még lehet jelentkezni a Szenior Akadémia 2018/2019-es tanév őszi félévére. A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Szenior Akadémiáját összesen csaknem ötszázan látogatják.

TDK ösztöndíj

Pályázz TDK-ösztöndíjra! Ha tudományos diákköri munkát végző hallgató vagy ne szalaszd el a lehetőséget!

Oldalak

Feliratkozás DRHE RSS csatornájára