Gyászjelentés - Dr. Daragó József

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Dr. Daragó József a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola volt főigazgatója 2014. október 16-án 67 éves korában elhunyt. Szeretett halottunktól 2014. október 29-én 12 órakor veszünk végső búcsút a Debreceni Köztemető 2. sz. ravatalozó terméből, a református egyház szertartása szerint. A Debreceni Református Hittudományi Egyetem saját halottjának tekinti.

Kategória:

Nyári kerékpáros sikerek

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Kölcsey Ferenc Tanítóképzési Intézetének hallgatója, Nagy Zoltán ezen a nyáron is több versenyen rajthoz állt.

Kategória:

Szakmai, tudományos és sport ösztöndíj

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem pályázatot hirdet hallgatói számára Intézményi szakmai, tudományos és sport ösztöndíjra.

Intézményi közéleti ösztöndíj

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem INTÉZMÉNYI KÖZÉLETI ösztöndíj pályázatot ír ki hallgatói számára.
Beadási határidő: 2014. november 14.
Helye: HÖK iroda (B épület III-003 szoba)
FIGYELEM!!! A pályázatban leírt tevékenységet igazolni is kell, különben a bizottság nem tudja értékelni a pályázatot!!!

Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram

JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogramban való részvételre 2014/2015. tanév 1. félév

Mesemondó verseny

A Magyar Nyelvi és Irodalmi Tanszék mesemondó versenyt hirdet minden hallgató számára.

Prof. Dr. Inocent-Mária V. Szaniszló OP - előadássorozata

Minden érdeklődőt szeretettel várunk Prof. Dr. Inocent-Mária V. Szaniszló OP (Rózsahegyi Katolikus Egyetem, Kassai Teológiai Kar, Alexandra Spesza Alkalmazott Etika Intézet) vendégelőadásaira.

Kategória:

Véradás – Magyar Vöröskereszt

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. október 15-én /szerdán/ 12.00-15.30 óráig KISZÁLLÁSOS VÉRADÁS megrendezésére kerül sor a Kálvin teremben (DRHE "B" épület). A véradás során személyi igazolvány, lakcímkártya és TAJ kártya szükséges.

"Képzés és gyakorlat" - Szakmai Fórum

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem 2014. október 21-n 14.00 kezdettel „KÉPZÉS ÉS GYAKORLAT” címmel Szakmai Fórumot rendez a TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0009 azonosító számú „Szakmai szolgáltató és kutatást támogató regionális hálózatok a pedagógusképzésért az Észak-alföldi régióban” (SZAKTÁRNET) pályázat keretén belül, amelyre szeretettel várja az érdeklődőket.
A részletes program itt található!

Kategória:

Közművelődési és sportbizottság pályázati kiírása

A DRHE Közművelődési és Sportbizottsága pályázatot hirdet a 2014/15-ös tanév I. félévére, a hallgatói sport-normatíva és a közművelődési támogatás felhasználására.

Oldalak

Feliratkozás Debreceni Református Hittudományi Egyetem RSS csatornájára